INNOMEDIA

Innomedia har de seneste 13 år blandt andet drevet et succesfuldt call center, som har udklækket nogle af branchens dygtigste salgsfolk. Vores hovedkontor ligger i Hua Hin som befinder sig små 200 kilometer syd for Bangkok i Thailand. På nuværende tidspunkt har vi 40 motiverede medarbejdere på kontoret, men da vi får flere og flere opgaver med større IT virksomheder i Danmark, søger vi en masse nye dygtige danske mødebookere, software sælgere og IT konsulenter til opstart i Thailand snarest muligt.

Stilling i Thailand

Send din ansøgning i dag!

Hvis du også kan se ideen om at leve og arbejde under tropiske forhold i en seriøs virksomhed med vokseværk, så klik på linket stillinger herover og find det job der passer dig bedst. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores værdier

  • Tolk positivt

  • Stræb efter viden

  • Ihærdighed

  • Ansvarstagen

  • Respekt

Job i Thailand

HVAD LAVER INNOMEDIA?

Professionalisme, grundighed og effektivitet er vores topværdier hos Innomedia, de er en integreret del af vores virksomhedskultur og vores service. Først og fremmest fokuserer vi på at have det højest mulige faglige niveau, men vi hygger os også med arbejdet. Vi sikre vores kunder en uovertruffen service, bland andet ved at finde og oplære de største talenter inden for salg og marketing og ved at bevare en ydmyg og dynamisk tilgang til vores egne strategier og arbejdsprocesser.

 

Vi arbejder konstant på at forbedre os, og vi deltager i salgs- og marketingbegivenheder rundt om i verden for at tilegne os den nyeste viden indenfor vores fag. Den rigtige strategi er ikke meget værd, hvis den ikke implementeres korrekt. Derfor er grundighed vigtig i vores daglige arbejde.

 

Når vores kunder efterlader deres salg og markedsføring i vores hænder, tager vi det seriøst, derfor arbejder vi hårdt hver dag for at forbedre og udmærke os i proces- og arbejdseffektivitet. Dette er vores kunders forsikring for en god service.

 

Innomedia er et kommunikationsbureau, der primært henvender sig til skandinaviske og internationale virksomheder der arbejder med software- og informationsteknologi.

Ansøg nu

Og find ud af om dit næste job er i Thailand: