top of page

THAILAND

Thailand har længe været en af de største destinationer i Asien for expats, der er på jagt efter at nyde det tropiske paradis, der med rette er kendt som Smilenes land.

Kongeriget Thailand er et virkelig smukt og forskelligartet land, der tilbyder en spændende og unik blanding af det traditionelle og det ultramoderne. Det er et land, der ser fremad, mens det stadig holder fast i sin rige historie og kulturelle arv.

Det er ikke en underdrivelse at sige, at Thailand har noget for enhver smag, herunder højteknologiske bymetropoler, kongelige kystbyer med strande, der strækker sig milevidt, perfekte øer, rigeligt med gårde og marker fyldt med eksotiske frugter og fauna, samt frodige bjerge og store nationalparker, der skal ses for at blive troet.

Hvordan kan man bo?

Der er meget forskel på hvordan man vælger at bo som dansker i Thailand, og der er meget forskel på muligheder og priser alt efter hvor man er i landet. I Hua Hin hvor vores hovedkontor ligger bor de fleste medarbejdere fra ankomsten i en lille hyggelig pool villa tæt ved strand og byliv. Siden Thailand blev ramt af COVID er priserne på bolig faldet drastisk og man kan i dag bo i et pænt og moderne hus for under 3000 kr. om måneden. Et beløb man som sælger hos Innomedia kan tjene på en dag eller to. Der er også massere af dejlige hoteller og servicerede lejligheder i området.

Hvordan er maden?

Thailand er et gigantisk madparadis! Landet og de byer Innomedia opererer ud fra er hjemsted for restauranter og cafeer, med et udvalg af retter inspireret af kulturer fra alle verdenshjørner. Lokal Thailandsk mad dominere selvfølgeligt i udvalget, men internationale favoritter som japansk, kinesisk, italiensk og mexicansk har også en stærk lokal tilstedeværelse. Skulle du et kort øjeblik blive ramt af lidt hjemve, er der også altid autentiske dansk mad lige rundt om hjørnet. 

Arbejde i Hua Hin
Job i Pattaya

Hvad kan man lave?

Der er et væld af muligheder for hvad du kan lave når du holder fri fra arbejde i Thailand. Det gode vejr der holder næsten hele året rundt åbner op for en verden af muligheder man ikke er vandt til i Danmark. Desuden er de fleste aktiviteter tilgængelige for en brøk del af hvad de ville koste i Europa, så man har altid noget at lave hvis man har lyst.

Daglige aktiviteter for Innomedia Teamet inkludere; Vandski, Jetski, Golf, Paraglidning, Jiu-Jitsu, Thaiboxing, Yoga, Dykning, Snorkling, Bowling, Fiskeri, Bjergbestigning, Festivaler, Surfing, Grillfester, og meget meget mere.

Hvordan er vejret?

Thailands klima er subtropisk i det meste af landet, hvilket fører at vejret i Thailand er varmt og solrigt det meste af året. I de varmeste måneder af året overstiger temperaturen nogen gange 40°C hvor vi i den den køligere "vintersæson" kan forvente, at de daglige højder ligger omkring 25°C. Selvom temperaturen og fugtigheden varierer lidt over de forskellige årstider, er det mængden af nedbør, der virkelig definerer årstiderne i Thailand. Den varme sæson slutter i Juli og fra Juli til Oktober regner det en del og det hjælper til med at køle landet ned til den kolde vintersæson, hvor vejret godt kan minde lidt om en varm dansk sommer.

Download Thailand guiden her
bottom of page