top of page
  • Forfatters billedeLise Hansen

Kan jeg komme i Praktik i Thailand?


Søg praktik i Thailand

Ja, der er mange muligheder for at komme i praktik i Thailand. Thailand har en lang række tilbud for praktikophold, hvilket gør det til en eftertragtet destination for Dansker der vil i praktik i udlandet. Det skyldes blandt andet; maden, kulturen, vejret, naturen og det pulserende natteliv. Som det eneste sydøstasiatiske land, der aldrig er blevet koloniseret, tilbyder Thailand praktikanter og andre besøgende en fantastisk kulturel og historisk rigdom.


Naturelskere kan komme til at opleve og arbejde med den landsdækkende bevaringsindsats. Socialarbejdere fra Danmark har muligheden for at samarbejde med thailændere om at bekæmpe uretfærdigheder og sundhedsudfordringer i et udviklingsland. Efter et lammende økonomisk nedbrud i 1997 styrker Thailand løbende sin økonomi og tilhørende bistandsprogrammer, men der er stadig meget at gøre hvis man vil hjælpe til. Er du salg eller markedsføringsstuderende kan du få praktik i en af Danmarks mange konglomerater, der har gjort indtog på det thailandske marked og få indsigt i hvordan man som dansk virksomhed må tilpasse sig kultur og infrastruktur i Asien for at have succes.


Kan man komme i praktik i Thailand under corona?

Der har aldrig været et bedre tidspunkt end nu at gå i praktik i Thailand. Dette ny-industrialiserede land moderniseres i et voldsomt tempo. Sundhedssystemet er førende på verdensplan og trækker medicinske turister fra hele verden. På trods af hurtig udvikling er Thailand imidlertid stadig et udviklingsland. I de sidste to årtier har regeringen adresseret samfundsmæssige og medicinske uddfordringer med inspirerende innovation.


Der er ikke noget bedre sted for praktikanter, der ønsker at gøre en forskel indenfor socialt arbejde og folkesundhed. Her på siden finder du nogle forskellige links og muligheder for at søge praktik, men der er massere af muligheder der blot er en Google søgning væk. Bland større danske virksomheder med afdelinger i Thailand finder du blandt andet også virksomheder som; Vestas, Carlsberg, Pandora, Rambøll, Maersk, Grundfos, Kvik, og mange andre.Herunder finder du nogle links til praktik muligheder i Thailand:


Praktik på Den Danske Ambassade

Lokation: Bangkok

Hvem kan ansøge: Ambassaden har normalt en praktikant til hvert af følgende områder; Politik og Public Diplomacy, Eksportfremme og Økonomisk Diplomati, Regionalt eksportfremme og Kommunikation, kultursamarbejde og Public Diplomacy.


Praktikophold hos Innomedia

Lokation: Bangkok, Pattaya, Hua Hin eller Phuket

Hvem kan ansøge: Programmører, samt alle uddannelser inden for salg, markedsføring og e-handel.


Praktikophold hos Volunteer Aid

Lokation: Pattaya og Bangkok

Hvem kan ansøge: Pædagogstuderende, socialrådgiverstuderende, fysioterapeut studerende, ergoterapeut studerende, ernæring og sundhed, antropologi studerende m.fl.


Praktikophold på Hospitaler

Lokation: Bangkok, Pattaya, Hua Hin, Chiang Mai eller Phuket

Hvem kan ansøge: Læge og sygeplejestuderende.

Komentarze


bottom of page